Jobbsafari är en del avschibsted logo

AudioNova söker en självständig leg. audionom till vår mottagning i Växjö!

Audionova Växjö · Växjö

·

Ansök senast 30 juni (55 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens Leg. audionom Växjö i din ansökan

Välkommen att söka denna heltidstjänst med start sommaren 2021, eller enligt överenskommelse.

Vi söker en audionom som är intresserad av att vara en viktig del av vår mottagning i Växjö. Du får en unik möjlighet att driva mottagningen med stor frihet, som om den vore din egen, fast med resten av organisationen som stöd i ryggen. Som leg. audionom arbetar du med hörselrehabiliteringar - från hörseltest till anpassning av hörapparater och hörselprodukter. Din roll har en stor betydelse för verksamheten och därför är det en viktig roll att axla. Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter: Som leg audionom hos AudioNova arbetar du med hela rehabiliteringsprocessen i form av hörselmätningar, behovsbedömningar och utprovningar av hörapparater samt andra tekniska hjälpmedel. Arbetet ställer krav på en hög känsla för service samt förmågan att vara flexibel och strukturerad. Det är också viktigt att kunna prioritera och arbeta mot såväl personliga som gemensamma mål. Audiologisk kunskap såväl som en god förståelse för sammanhanget mellan audiologi, produkter och service är grundplattan i arbetet. Du kommer även få en stort inflytande i hur verksamheten drivs.

Dina kvalifikationer:

  • En, av Socialstyrelsen, svensk legitimation för audionomyrket.
  • God kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Förväntas självständigt prioritera och strukturera arbetsuppgifter
  • God teamkollega med krav på flexibilitet på både dig som person och i din roll.
  • Du är van IT-användare och navigerar självständigt

Verksamhetsbeskrivning: Genom de senaste åren har AudioNova uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater. AudioNova kännetecknas av hög kvalité och service - vi vill vara kundens förstaval! Vi arbetar utefter en god hörsel för alla, då vi tror på, att genom en god hörsel skapar vi den bästa kontakten mellan människor. År 2016 blev AudioNova en del av Sonova Group, som är en världsledande producent av hörsellösningar. Därmed erbjuder vi professionella lösningar och service till våra kunder i över 3000 butiker världen över. Läs mer om oss på www.audionova.se

För att ansöka om tjänsten:

Sänd din ansökan med CV samt personligt brev till job@audionova.se med referens "Leg audionom Växjö". I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så välkommen med din ansökan direkt! Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Susanne Iven, Regional Sales Manager

E-post: job@audionova.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Audionova Växjö

Placering

Växjö

Kontaktperson

Sonova Audiological Care Sweden AB

Vid ansökan:Ange referens Leg. audionom Växjö i din ansökan