Jobbsafari är en del avschibsted logo

Audionom till Synsam Hörsel i Gävle

Audionomkliniken Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en engagerad och nytänkande audionom med stor känsla för service? Vill du både utvecklas och vara med och förändra branschen? Nu har du chansen att vara med och göra detta i den spännande satsningen Synsam Hörsel!

Synsam Hörsel är starten på en ny resa mot att förändra branschen som har sin utgångspunkt i samarbetet mellan AudionomKliniken och Synsam Group. AudionomKliniken är sedan början av 2021 en del av Synsam Group och kommer att fortsätta att verka under namnet Synsam Hörsel genom såväl den befintliga hörselmottagningen Serafen i Stockholm, i anslutning till utvalda Synsambutiker.

AudionomKliniken sticker ut genom att vara en personlig och engagerad hörselmottagning som erbjuder en helhetslösning på hörsel, med patienten i fokus. I kombination med Synsam Groups starka kundfokus innovationskraft skapar vi en verksamhet med hög kompetens, omfattande kundbas och enorm potential att förändra branschen till det bättre och erbjuda fler människor hjälp och rådgivning kring hörsel. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Vi söker dig som är en engagerad och nytänkande audionom med stor känsla för service för att bli en del av de team som kommer att arbeta i våra helt nya, innovativa mottagningar. Du blir en del av Synsam Hörsel och kommer att erbjuda privat hörselvård på en modern, fin och fullt utrustad hörselmottagning. Vi är ett leverantörsoberoende alternativ och vår målsättning är att erbjuda den bästa individuella lösningen för att möjliggöra ökad livskvalitet för alla personer med nedsatt hörsel.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med hörselrehabilitering utifrån ett helhetsperspektiv, exempelvis genom att utföra behovsbedömningar, utprovningar av hörapparater samt andra tekniska hjälpmedel.[A1]

Till vår hjälp har vi ett brett sortiment av hörapparater från många olika leverantörer. Audiologisk kunskap och god förståelse för sammanhanget mellan audiologi, produkter och service är ett fundament i rollen.

Vem är du?

· Du är av Socialstyrelsen legitimerad audionom. Erfarenhet av hörapparatutprovning är meriterande

· Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

· Vi tror att du är engagerad och effektiv, med stor servicekänsla och patienten i främsta fokus. Du är flexibel och lösningsorienterad, men även ansvarstagande och noggrann med god förmåga att organisera ditt arbete. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter, drivs av att utveckla dig själv och andra samt är initiativtagande i ditt eget lärande

· Du motiveras av att lära dig om och använda teknikutvecklingen för patientens bästa

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en del av ett engagerat, framgångsrikt och personligt team som drivs av att ge patienterna bästa möjliga vård och bemötande. Du får möjlighet att:

· Arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter och stor frihet under ansvar

· Arbeta med den senaste utrustningen och med produkter som följer teknikutvecklingen

· Vidareutvecklas genom kontinuerlig utbildning och personlig utveckling

Ansökan

· Ansök med CV och personligt brev (valfritt) till maria@audionomkliniken.se. Hör av dig vid frågor!

· Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – se därför till att ansöka redan nu

· Lön och tillträde enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Audionomkliniken Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Audionomkliniken Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons