Jobbsafari är en del avschibsted logo

Audi-säljare sökes till Toveks Bil i Lund

Audi-säljare sökes till Toveks Bil i Lund

Toveks Bil i Syd · Lund · Ansök senast 31 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en försäljare av rang till vår anläggning i Lund.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 730 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania och Roelofsen hästlastbilar.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke - Toveks Bil.

Tjänsten som säljare innebär att självständigt driva hela säljprocessen, från första kontakten med kund, till provkörning, offert, leverans och kundvård. Dina kunder är både privatpersoner och företag i olika storlekar. Du kommer att arbeta proaktivt med prospektering och aktiviteter både i och utanför bilhallen. I rollen som säljare ansvarar du själv för din egen utveckling, tillsammans och med stöd av vår organisation. Vi har gedigna säljprocesser, utbildningar och bra IT-system som alla är hjälpmedel för att du ska lyckas i din roll som säljare hos oss.

Vi söker efter dig som är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Självklart har du en förståelse för service och kundfokus, något vi värdesätter högt i vår verksamhet. Det är meriterande om du idag jobbar med försäljning, kanske inom detaljhandel eller uppsökande försäljning och vill nu ta nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, då de bilar du kommer att sälja är moderna, elektrifierade och uppkopplade. Har du dessutom ett allmänt bilintresse så är det ett plus.

Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi tror att du passar in på beskrivningen: driven, engagerad och med en vilja att göra goda affärer. Tillsammans med vårt varumärke kommer vi att tillhandahålla introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Du kommer att bli del av ett team bestående av erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. På Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande och mest innovativa varumärke.
  • Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.
  • Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Lund

Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toveks Bil i Syd

Placering

Lund

Kontaktperson

Sasa Veljkovic

sasa.veljkovic@toveksbil.se046-2743035

Dela jobbannonsen

Anmäl annons