Jobbsafari är en del avschibsted logo

Attends söker Mekaniker

Attends Healthcare AB · Aneby · Ansök senast 21 dec. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du vår nya underhållsmekaniker?

Ta chansen och sök jobb hos oss!

Som ett av de ledande varumärkena inom inkontinensområdet gör Attends livet bättre för människor varje dag. Med många års erfarenhet och en fantastisk utveckling har Attends vuxit till ett globalt bolag med hög teknisk nivå. Centrum för utveckling, produktion och distribution av våra produkter finns i Aneby. Vår fabrik är i teknisk framkant med fokus på automatisering, där vi kan erbjuda en trygg arbetsmiljö och rena lokaler som skapar en trivsam atmosfär.

Attends står ständigt inför spännande utmaningar och vi letar nu efter en undehållsmekaniker. Ta chansen och sök för att bli del av ett företag med teknik i framkant!

Som underhållsmekaniker ansvarar du för underhåll och reparationer av produktionsutrustning med syftet att öka/upprätthålla driftssäkerheten, kostnadseffektivitet och uppsatta mål. Du utför både förebyggande och avhjälpande underhåll samt arbetar i vårat eget underhållssystem och för löpande dokumentation över utförda uppgifter, för att möjliggöra tydliga rapporter och överlämningar till andra.

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller erfarenhet från mekaniskt arbete. Som person har du god problemlösningsförmåga samt förståelse för driften av maskiner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är serviceinriktad och uppriktig. Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten samt är bra på att ta egna initiativ. Du tycker att samspel med människor i din omgivning är viktigt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, då du som underhållsmekaniker hos oss har många kontaktytor.

Tjänsten är på heltid och omfattar dagtid, men det kan också förekomma skiftarbete.

Är du den vi söker?

För ytterligare information angående tjänsten, kontakta Frank Bengtsson, Production Support Manager, på frank.bengtsson@attindas.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Attends Healthcare AB

Placering

Aneby

Kontaktperson

Attends Healthcare AB

Dela jobbannonsen