Jobbsafari är en del avschibsted logo

Återvinningsarbetare med C-kort

Nårab · Klippan · Ansök senast 30 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som återvinningsarbetare är fördelat mellan att du medverkar i den dagliga driften av våra återvinningscentraler, där du bland annat vägleder våra kunder kring hur de ska sortera samt lämna sitt avfall, och att du med flakbil kör transporter till och från våra anläggningar och kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande, behärskar svenska i tal och skrift och du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med intresse för miljö- och avfallsfrågor.

För att klara dina arbetsuppgifter måste du ha C-kort och ADR-bevis. Meriterande är om du har maskinförarutbildning för hjullastare och truckkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du strävar efter att ge god service till våra kunder och är en god ambassadör för företaget. Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt samtidigt som du har ordningssinne och lätt för att samarbeta.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid och inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal där ambitionen är att gå över i en tillsvidareanställning hos Nårab. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 220828. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451 - 70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nårab

Placering

Klippan

Kontaktperson

Tomas Nilsson

0451-7074 81

Dela jobbannonsen

Anmäl annons