Jobbsafari är en del avschibsted logo

Återtagsombud / Delgivningsman

Fordonskonsult i Malmö AB · Vänersborg · Ansök senast 28 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Återtagsombud / Delgivningsman


För att förbättra vår service till våra uppdragsgivare och ytterligare stärka vår ställning som ett av de främsta återtagsombuden i branschen, söker vi nu återtagsombud/delgivningsman i Vänersborg som är intresserade av extraarbete genom timanställning till en början.


Jobb beskrivning


Du ska vara vår förlängda arm på fältet vilket konkret innebär att du besöker gäldenärer där vi misslyckats med att få kontakt via telefon. Alternativt ombesörjer du att hämta, framför allt fordon, men även andra objekt och levererar dessa på anvisad plats.

Arbetet är mycket närbesläktat med jobbet som delgivningsman. Vi kan inte garantera en viss mängd timmar.


Vem är du?

Du bör ha någon form av erfarenhet av arbete inom inkasso, delgivning, utsatta miljöer eller inom arbeten i besvärliga situationer. Att bemöta människor på ett förtroendeingivande sätt ser vi som en självklarhet. Som person bör du vara lugn, stabil, självständig, ha stort tålamod och integritet.


Krav

Minst B-kort. Har du även C och BE är det ett stort plus.

Du har inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden samt får ej heller förekomma i brottsregister för våld, ekonomiska eller drogrelaterade brott. Begäran om utdrag kan bli aktuellt. Är du redan auktoriserad/godkänd delgivningsman är detta inget problem.


Är du intresserad?

Skicka din ansökan via e-post

Fordonskonsult i Malmö AB

Att: Marcus Lewicki

Bergkällavägen 39 D

192 79 Sollentuna

ml@fordonskonsult.se

Tel direkt 0735-262827

www.fordonskonsult.se



Beskrivning av företaget:


Fordonskonsult i Malmö bildades 1992 och hanterar idag mer än 7000 obeståndsärenden per år för Sveriges banker och finansbolag. Fordonskonsult återtar främst fordon men även entreprenad, jordbruks och skogsmaskiner samt restaurang, kontors/It utrustning. Hasse Lewicki som var med och grundade företaget för mer än 30 år sedan är idag VD och tillsammans med sönerna Marcus och Tobias ägare via Lewicki Holding AB. De senaste åren har en geografisk expansion genomförts vilket innebär att man idag är marknadsledande med 24 heltidsanställda, ett flertal timanställda och en omsättning på ca 35 miljoner för 2022/2023 Huvudkontoret ligger i Malmö men vi har även kontor i Sollentuna, Mjölby och Vänersborg. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.fordonskonsult.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fordonskonsult i Malmö AB

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Fordonskonsult i Malmö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons