Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assisterande säljledare Kumla

Assisterande säljledare Kumla

Lidl Sverige KB · Kumla · Ansök senast 9 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.

Vad ingår i tjänsten:

Som assisterande säljledare deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina uppgifter ingår att plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att våra varor presenteras enligt vårt koncept och att kunderna möter en trevlig butik. Utöver det praktiska butiksarbetet bidrar du starkt till teamets framgång genom att skapa en motiverande och positiv arbetsmiljö. Som assisterande säljledare har du totalansvaret för butiksdriften, då butikschef och säljledare inte är på plats.

Din profil:

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi tror att du har ett intresse av att utvecklas mot en mer ledande roll, där du får inspirera och engagera andra. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. Att arbeta operativt i ett högt tempo passar dig och för dig är kunden alltid nummer ett.

Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och resultatinriktad. Vi tror att du motiveras av möjlighet till utveckling och ser långsiktigt på din tid hos Lidl. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Vi erbjuder:

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Våra anställningsområden spänner över försäljning, lager samt administration och rollen som säljledare innebär en god möjlighet att röra sig vidare inom Lidl.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar i veckan med start enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige KB

Placering

Kumla

Kontaktperson

Lidl Sverige KB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons