Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assisterande Restaurantchef sökes till Dorsia Hotel & Restaurant

Assisterande Restaurantchef sökes till Dorsia Hotel & Restaurant

Dorsia Hotel & Restaurant · Göteborg · Ansök senast 21 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dorsia är ett exklusivt hotell och en restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö.

Dorsia Hotel & Restaurant är nu i en utvecklingsfas och vi har haft glädjen att rekrytera både ny, stjärnmeriterad köksmästare samt stjärnmeriterad restaurantchef.


I din roll som assisterande restaurantchef är du restaurantchefens högra hand, närmsta person, och hjälper till med uppgifter så som:

Schemaläggning

Utveckling och förädling av koncept

Rekrytering av nya medarbetare

Leda och fördela det dagliga arbetet

Koordinera den dagliga verksamheten

Arbeta fram samt säkerställa rutiner

Säkerställa kvalitén i driften

Du är också högst ansvarig på plats när restaurantchefen inte är på plats

Du har, tillsammans med restaurantchefen, hand om ett stort team vilket innefattar hovmästare, servitörer, commiser, bartenders, barservis och värdinnor.


Du som söker bör ha lång och gedigen erfarenhet av restaurangbranschen, företrädesvis från välrenommerade restauranger. Att du har erfarenhet av fine-dining är är ett krav. Vi ser också att du har goda vinkunskaper och/eller sommelierutbildning. Gastronomi är ditt stora intresse och att du håller dig à jour med nutidens växlingar i restaurangbranschen är imperativt. Du har en hög servicenivå, förstår värdet i gott värdskap och sätter alltid gästen i första rummet. Du värdesätter gott ledarskap, har ett långsiktigt och strategiskt tänk samt en hög arbetsmoral.

Kanske är du idag en driven hovmästare som är redo för nästa kliv i karriären på en utvecklande och mångsidig arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!


Vänligen notera att vi reserverar oss att svara enbart på ansökningar där du uppfyller de krav som ställs.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dorsia Hotel & Restaurant

Placering

Göteborg

Kontaktperson

KB Rosamundi

Dela jobbannonsen

Anmäl annons