Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent

DotLive Global AB · · Ansök senast 9 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver en assistent på deltid. 15% tjänst, fördelad till måndagar och onsdagar. Jobbet görs hemifrån en majoritet av tiden, det kan förekomma resor i tjänsten och möten på annan plats/ort.

Arbetsbeskrivning

Vara assistent åt anställda och styrelsemedlemmar med diverse sysslor. Vi har ingen VD, då vi styr företaget tillsammans.

Det är bra om du kan Wordpress, sociala medier, så som Twitter, YouTube, Vimeo, Facebook, Instagram osv. Annars lär vi upp dig på detta.

Vi önskar att du har god ordning och reda och kan strukturera filer, så som fotografier, filmer, dokument m.m. Vi önskar att du kan korrekturläsa dokument och stötta exempelvis texter skrivna av en dyslektiker.

Du ska starta e-mail-konton, administrera användare, webbportal, databas och vara lite IT-resurs på enklare nivå(du får stöttning och du kan även få utbildning). Administrera webbshop/s.

Det är en fördel om du redan är aktiv i sociala medier och vet hur du filmar, fotograferar, intervjuar och gör enklare reportage. Vi vill att du skriver och fotograferar till våra sociala medier och vår webbshop(du får stöttning även i det). Du kommer också få filma. Det är en fördel om du gärna vågar både synas och höras i film, bild och ljud.

Vi vill att du kan svenska och engelska i tal och skrift motsvarande gymnasienivå.


Meriterande(inget krav)

Det är glädjande om du kan programmera eller lära dig programmera och hjälpa till i vår applikationsutveckling(apputveckling).


Vilka är vi

Vi arbetar med böcker, konst, musik och film.

Vi som jobbar i företaget är författare, fotograf, lärare och filmare.

Kanske är det här jobbet ditt extraknäck, vid sidan av annat arbete eller studier?

Vi hoppas att du gått gymnasiet. I övrigt behöver du ingen officiell utbildning.

Vi är nystartade och är i startgroparna på vår verksamhet. Vi kan inte erbjuda en hög lön, du kan bo i antingen Norrköping eller Stockholm, då vi är lokaliserade på båda platserna.


Anställningsform

Detta är en tillfällig anställning.

Arbetsplats


Notera att du arbetar hemifrån och behöver tillgång till arbetsplats i ditt eget hem. Ingen ersättning utgår för egen arbetsplats.

Ansökan

Skicka in din ansökan via e-post-formuläret på:

https://dotlive.global/kontakt-contact


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DotLive Global AB

Kontaktperson

DotLive Global AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons