Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent till Baker McKenzie, Stockholm

Assistent till Baker McKenzie, Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 9 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I denna roll stöttar du de två seniora delägarna och omkring 10 biträdande jurister i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och du måste snabbt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter och lätt ta till dig information och instruktioner beroende på vad som är högst prioriterat. Arbetet kommer till stor del bestå av ärendehantering, förberedelser inför fakturering, dokumenthantering, samla och strukturera information, organisera material (både elektroniskt och i pappersformat), redigera presentationsmaterial samt hantera och korrigera komplexa Worddokument.

Exempel på fler arbetsuppgifter;
  • ärendehantering (jävskontroll, konfliktkontroll, upplägg, avslut, arkivering)
  • korrekturläsning och redigering av dokument
  • koordinera, sammanställa och skapa presentationer i Powerpoint
  • fakturering, tidrapportering och enklare ekonomiadministration
  • inbox management
  • koordinering av möten och resor
  • kalenderhantering
  • förbereda inför events, middagar och andra team- och klientaktiviteter
  • muntlig och skriftlig korrespondens med myndigheter, klienter och motparter
Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har fler års erfarenhet av att arbeta i en traditionell assistentroll, gärna från en advokatbyrå eller liknande miljö alternativt har läst en paralegalutbildning eller juridisk grundkurs och söker en administrativ tjänst inom juridiken. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom området internationell handel har du en särskilt intressant bakgrund. Du trivs i en högpresterande kultur och är van vid ett högt tempo där din vana att sortera information och prioritera bland arbetsuppgifter kommer väl till pass. Du sätter en stolthet i ditt arbete och förstår vikten av att alltid leverera en god service i effektiva processer.

Vidare har du en god känsla för språkbehandling och arbetar obehindrat på engelska och svenska samt är en van Office-användare i Powerpoint, Excel (för rapporter och struktur) samt Word.

Din personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är van att arbeta med stora informationsflöden och parallella arbetsuppgifter. Du är van att arbeta i ett team och trivs i en roll som ställer höga krav på service och flexibilitet och du har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en rak och tydlig dialog och har en god grundtrygghet i dig själv med gott självledarskap. Vidare krävs att du är noggrann med öga för detaljer och förmåga, är självgående och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är prestigelös och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Självklart har du också en hög integritet.

Du erbjuds

En utvecklande och varierad tjänst för dig som vill arbeta med ett ambitiöst och trevligt team i ett internationellt företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Business Support. Känner du igen dig i beskrivningen har du förmodligen hittat rätt tjänst så tveka inte att ansöka med CV och personligt brev redan idag. Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer vi att göra urval och intervjuer löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering alt Researcher Nina Hallin på mejl susanne.waering@jurek.se alternativt nina.hallin@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Vi är ett sammansvetsat team på 120 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020.

Sökord: assistent, juristassistent, legal assistant, administrativ assistent

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Susanne Waering

08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons