Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent med kännedom om diabetes!

Egelin Christoffer · Norrtälje · Ansök senast 21 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår 9-åriga dotter med bla autism, adhd, diabetes typ 1 söker vi två assistenter på 70-80% (+jour). Rullande schema med både dag/kväll/natt och helg. Vi söker också timvikarier som kan arbeta vid behov.

Dottern är en stor personlighet i ett litet format. Hon är charmig, busig och väldigt bestämd. En smula fanatisk när det gäller hästar, både i levande och fast form så det är ett plus om du delar det intresset. Hon är pysslig och gillar att skapa så du får gärna vara kreativ. Det är också en fördel om du är lite tekniskt lagd och inte är helt främmande för dator/tv-spel.

Pga arbetets natur söker vi kvinnliga assistenter, med körkort och bil då vi bor utan vettiga bussförbindelser. Svenska i tal och skrift på modersmålsnivå krävs pga kommunikationssvårigheter.

Dina arbetsuppgifter styrs utifrån dotterns behov. Du får ett omväxlande arbete som innebär att hjälpa henne med allt från hygien, sondmatning, medicinering och diabetesvård till lek och sysselsättning. Du kommer assistera både hemmet, i skolan och på fritidsaktiviteter.

Vi vill att du som person har båda fötterna på jorden, har en positiv inställning till livet och har hjärtat på rätta stället. Du har hög arbetsmoral och förstår hur värdefull du som personlig assistent är! Har du dessutom glimten i ögat och humor passar du garanterat in i gänget!

Arbetstid: Passen är förlagda vardagar 09.00-19.15 och 19.00-07.15 samt helg 10.30-22.30. Vissa ändringar kan förekomma. Två tjänster på fast rad, 70-80% (anställningsform "så länge uppdraget varar") samt timvikarier som kan arbeta vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal (Fremia).

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Låter det som ett jobb för dig? Skicka några rader om dig själv och varför du tror att just Du skulle passa för tjänsten. Maila till jobb@egelin.se. Märk ansökan med PA12. Hoppas vi hörs!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Egelin Christoffer

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Egelin, Christoffer

Dela jobbannonsen

Anmäl annons