Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent kompis #jobbjustnu

Poolarna Assistans AB · Skurup · Ansök senast 12 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.

Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.

Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Till en av våra underbara kunder söker vi nu en erfaren och trevlig personlig assistent med hjärtat på rätt ställe.


Den vi söker ska vara driven och initiativrik.

Arbetet innebär att assistera en ung man med Downs syndrom och autism i sin vardag. Kunden behöver hjälp och stöttning vid ex hygien, kommunikation, matsituationer mm Vi vill att du blir en assistent kompis som gör det möjligt för vår kund att bli mer social och får fortsätta med sina intressen som musik, bad, fotboll mm.

Vi ser gärna att du som person har erfarenhet av att arbeta som assistent och har kunskap inom teckenstöd, stomi. Vi ser dig som person som positiv, ansvarsfull, lyhörd och med stor social kompetens.

Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.

Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.

Tjänsten ligger på ca 80% och ska tillsättas omgående. intervjuer kommer ske fortlöpande. Vi ser gärna att du är i åldern 25-40år.

Tillsvidare anställning så länge assistans uppdraget varar.Arbetstiderna varierar dag, kväll, helg och natt jour förekommer.

Välkommen att maila din ansökan till malin@poolarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Poolarna Assistans AB

Placering

Skurup

Kontaktperson

Poolarna Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons