Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent Förskola

Melodigångens Förskola AB · Malmö · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Melodigången är en privat förskola på Lindängen.

Vi har målet att ha 12 heltidsbarn på varje avdelning

Vi vill på ett så mångsidigt sätt som möjligt stödja barnen i att utvecklas i sitt tänkande och skapande.

Barnen är individer med stora resurser och förmågor till att söka och finna lösningar, där vi vill stimulera barnens alla sinnen i deras upptäckt av sin omvärld.

Vi söker nu en barnskötare som assistent till en avdelning på förskolan från 4 januari 2021 till 15 augusti 2021. Som assistent kommer du att stötta upp på en avdelning utifrån ett barn som har tilläggsbelopp.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du ska vara insatt i förskolans styrdokument och ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Melodigångens Förskola AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Melodigångens Förskola AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons