Artikeladministratör

Hk - Provbageri - Distibunal · Lomma

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av produkter och ingredienser, såsom råvaror, färdigvaror och emballage till alla som bakar och säljer bagerivaror. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och har vårt huvudkontor utanför Malmö med filialer i Stockholm, Örebro och Göteborg. Där jobbar ca 155 passionerade medarbetare som varje dag brinner för produkter och kunder. KåKå ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en av Orkla ASA´s fyra livsmedelsdivisioner.

www.kaka.se

Till vår Inköpsavdelning söker vi en

Artikeladministratör

KåKå leder och driver den svenska bagerimarknaden och hjälper bageribranschen att lyckas.

Det har KåKå framgångsrikt gjort i snart 100 år. Vårt framgångsrecept är att sätta kunden och kundens behov i fokus. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Du;

  • Ansvarar för upplägg och underhåll av artiklar/leverantörer/grunddata i vårt affärssystem och vid behov i andra system och olika kundsystem (bland annat Dabas)
  • Är strukturerad och har helhetssyn
  • Är noggrann, självständig, positiv och motiverad
  • Är pedagogisk och kommunikativ (muntligt och skriftligt)
  • Behärskar Engelska i tal och skrift

Du som söker skall ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning inom Inköp, Ekonomi eller Supply Chain Management.

Du får en viktig roll i teamet för att säkra att masterdata blir uppdaterad och hålla dina interna stakeholders informerade om förändringar. För att trivas i rollen som artikeladministratör på KåKå, är det viktigt att du trivs med arbetsuppgifter som kan vara av mindre varierande karaktär. Du behöver kunna fokusera på detaljerna, samtidigt som det är viktigt att kunna ta egna initiativ och att vara lösningsorienterad i arbetet.

Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla koncernen.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Placeringsort Lomma.

Frågor besvaras av vår HR Chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hk - Provbageri - Distibunal

Placering

Lomma

Kontaktperson

KåKå AB