Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arkivarie för kortare uppdrag i södra Stockholm

Arkivarie för kortare uppdrag i södra Stockholm

Randstad · Sigtuna · Ansök senast 10 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 201390302 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad eller utbildad arkivarie som söker efter en ny utmaning? Då kan vi ha ett uppdrag för dig! Vi söker just nu en arkivarie för ett kortare uppdrag i södra Stockholm.  

Kortare uppdrag på heltid, dagtid med startdatum v.24. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Du kommer ha hela ansvaret för avslutningen av arkiven. I arbetet kommer du bland annat att uppdatera, skriva in rätt arkivförteckning och serieanmärkning, notera om serie kan innehålla sekretess etc. Det viktigaste är att arbetet genomförs rätt och riktigt. 

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell för detta uppdrag ser vi att du har en utbildning inom arkivering. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från arkivering. Vidare ser vi att du har god kunskap om arkiv- och offentlighetslagstiftningen och dataskyddsförordningen. Det är av vikt att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du noggrann, ansvarstagande och du ska kunna arbeta strukturerat och självständigt. Du har god känsla för service och intresse att arbeta i en verksamhetsstödjande funktion. Du har god samarbetsförmåga och trivas i en internationellt präglad och flerspråkig arbetsmiljö. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet

Utbildning i arkivering eller arbetslivserfarenhet är ett krav.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Oscar Nyrén I Konsultchef I oscar.nyren@randstad.se 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201390302 i din ansökan

Dela jobbannonsen