Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arkitekt på handläggande nivå som brinner för Vårdarkitektur

Arkitekt på handläggande nivå som brinner för Vårdarkitektur

Liljewall Arkitekter AB · Stockholm · Ansök senast 23 aug. (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens vård Sthlm i din ansökan

Liljewall drivs av viljan att skapa en bättre värld, vardag och morgondag genom den arkitektur och de lösningar vi designar för individen, kunden och för samhället i stort. Vi är också ett av landets större arkitektkontor inom vårdbyggnadssektorn. Vårdteamen jobbar över hela landet med att skapa god vårdarkitektur som sätter människan i centrum. Vi skapar höga arkitektoniska värden som stödjer hälso- och sjukvården genom en väl utformad fysisk miljö.

Vi söker nu både arkitekter och ingenjörer med stort engagemang för vårdarkitektur. Hos oss får du möjlighet att utvecklas vidare i din roll som handläggande. Som handläggande hos oss är det också självklart att du får gå uppdragsledarutbildning för att utvecklas i din roll.

Kvalifikationer

För rollen önskas att du har minst 4 års yrkeserfarenhet efter examen inom vårdprojekt. Du har vana av att jobba i en kreativt fokuserad miljö, där positivt och proaktivt arbetssätt i grupp är av stor vikt. Du värnar om att hålla givande nära dialoger med kunder och konsultgrupper. Du vill få, och ta, ansvar i en bredd av arbetsuppgifter. Du har god vana av projektering i 3D. För tjänsten behöver du kunna hantera svenska, i tal och skrift.

Våra vårdprojekt

Vi är involverade i stora spännande nybyggnadsprojekt och har fullt upp att göra! Vi arbetar bland annat med nybyggnad för Förlossning och Neonatal på Östra sjukhuset i Göteborg, nya byggnader för Habilitering och Psykiatri i Värnamo och nya lokaler för Rättspsykiatri i Göteborg och Växjö.

Genom ramavtal med olika regioner genomför vi ett stort antal ombyggnationer, bland annat Hybridsal och Sterilcentral på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. I Stockholmsområdet så arbetar vi bland annat tillsammans med Locum. Närakut, Neurologisk Akutvårdsenhet på Danderyd och ny Endoskopi i Norrtälje är några exempel på pågående projekt.


Projekten är både inom tidiga skeden såväl som färdigprojektering. Med 3D-modellering och BIM som viktiga verktyg strävar vi alltid efter att skapa läkande miljöer till patienterna och attraktiva lokaler för personalen.

Vi samarbetar med Centrum för vårdens arkitektur (CVA) på Chalmers genom Forskning och Utveckling för att utveckla metoder och kunskap som för branschen framåt!

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm, team som arbetar med vårdarkitektur finns på båda orterna.

Liljewall har en jämn köns- och åldersfördelning. Liljewall är medarbetarägt och vi arbetar ambitiöst tillsammans för att driva vårt företag.

Ansökan

Skicka din ansökan inklusive lista med utförda vårdprojekt till jobb@liljewall.se.

Märk ditt mail med ”vård Gbg” alt ”vård Sthlm”. Sista svarsdatum är den 23 augusti 2022.

För ytterligare information, mejla dina frågor till jobb@liljewall.se

Observera att vi har semesterstängt under flera veckor i sommar, så vi inom rekryterande grupp läser din ansökan mer begränsat om den inkommer under mitten juli-mitten augusti.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Liljewall Arkitekter AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Liljewall Arkitekter AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens vård Sthlm i din ansökan

Dela jobbannonsen