Jobbsafari är en del avschibsted logo

Area Sales Manager - Sverige

Magnus Olesen A/S · Stockholm · Ansök senast 24 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Area Sales Manager - Sverige för Magnus Olesen A/S Designmöbler och Haslev Möbelsnickeri

POSITIONEN

Magnus Olesen A/S söker en försäljningschef i Sverige som på hög kvalificerad nivå kan rådge och guida arkitekter/ inredningsarkitekter och engagerade återförsäljare på den svenska marknaden.

Rollen innefattar försäljning, både till återförsäljare samt försäljning av projekt i detalj- och kontraktmarknaden, där kompetent rådgivning om olika inredningsdesignprojekt, nya sätt att arbeta på, design och färgval är viktiga. Vi ser gärna att du har ett upparbetat brett nätverk.

Magnus Olesen har sin produktion i Durup, Danmark och ett showroom i Köpenhamn. Verksamheten lägger stort fokus vid kvalitetsdesign, gediget hantverk, hållbarhet och lokal produktion.

Du kommer ha huvudansvaret för försäljningen av både Magnus Olesen och Haslev Möbler på den svenska marknaden och bli en del av vårt dynamiska säljteam, här får du också får support från våra erfarna kundrådgivare.

ANSÖKARE
Du har en professionell grund och dokumenterad framgångsrik försäljningserfarenhet, helst från B2B- och B2C-marknad - vi ser gärna en utbildning inför försäljning/ marknadsföring, eller arkitekt/ inredningsarkitekt med en flair för försäljning.

Du har en känsla för design och inredning och är duktig på att jobba med redskap som presentationer och visualiseringar. Dessutom har du passionen till att framträda som vår ambassadör för våra designmöbler.

Du har god erfarenhet av projektledning, bygga relationer och vårda dem. God inflytelse över resultat och gå-på-mode är ett måste.

Du arbetar på ett strukturerat, ihållande och självständigt sätt och har lust och önskan att lyckas med krävande konsulter och stora projekt, där affärsmannaskap och förmågan att upprätthålla en översikt även under tidspress är avgörande.

ARBETSOMRÅDEN
  • Utveckla försäljningen i Sverige genom:
  • hitta nya återförsäljare och arkitekter
  • utbildning av återförsäljare och deras säljare
  • bearbetning av större slutkunder, projekt, offentliga institutioner etc.
  • påverkan av inredningsarkitekter och arkitekter, kunna fungera som rådgivare och sparringpartner under större projekt
  • skapa försäljning via en nära dialog med slutkunden och arkitekten - plus följa hela processen till dörrs, från idé till avslutat projekt.
GAGE OCH FÖRDELAR
Vi erbjuder en god fast lön, bonus, pension och firmabil.

FÖRETAGET
Magnus Olesen A/S och Haslev Möbelsnikeri A/S är båda framstående danska möbelföretag som utvecklar och producerar funktionella sittmöbler och tillhörande bord, hyllor i god design och i hög kvalitet.

Produkterna säljs till återförsäljare i Danmark och utomlands. Läs mer på www.magnus-olesen.com och www.haslev.com.

ANSÖKAN
Om du är intresserad av jobbet, skicka vänligen en skriftlig ansökan och CV via e-post till personal@magnus-olesen.dk senast den 24.01.2020.

Vi ser fram emot att få din ansökan och CV.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Magnus Olesen A/S

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons