Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arborist/Trädfällare med CE körkort

TRÄDSPECIALISTERNA I VÄST AB · Kungsbacka · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Träd har vi gott om i Sverige, men det är många gånger dom behöver tas hand om eller tas bort för att utgöra plats för nya möjligheter. Som arborist på Trädspecialisterna kommer du ha en betydande roll inom trädvård och beskärning. Du kommer få åka på uppdrag tillsammans med våra medarbetare där du kommer få fälla och beskära träd, utföra stubbfräsning samt bortforsling mm.

Vi är ett härligt gäng som trivs att arbeta med varandra och har kul i jobbet.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med trädfällning och har motorsågskörkort. I rollen är det viktigt att du är noggrann och tycker om att samarbeta samt gillar att jobba tungt. Körkort CE är ett krav för detta jobbet då att köra med släp och tyngre lastbilar sker dagligen. De lastbilar vi använder oss av ligger på 15 respektive 7,2 ton.

Välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Om Trädspecialisterna

Trädspecialisterna i Väst AB hjälper företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner med allt inom trädfällning och trädvård.

Trädspecialisterna har tidigare gått under namnet Trädfällnings-specialisten och grundades redan 1990. Vi är alla professionella arborister och trädfällare och har lång erfarenhet av trädarbeten i olika privata och offentliga miljöer.

Vi har Västsverige som arbetsområde.

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TRÄDSPECIALISTERNA I VÄST AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Trädspecialisterna i Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons