Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Med engagemang, arbetsglädje och ett professionellt bemötande tar vi oss an varje ny arbetsdag. Vi har förmånen att hjälpa våra medborgare i deras vardag. Här arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och vårt arbete gentemot medborgare ska vara personcentrerat.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med kollegorna får möjlighet att utveckla en verksamhet där våra boende är i fokus.

Rollen som
arbetsterapeut innebär att du kommer jobba i team med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal för att tillsammans ansvara för insatser kring patienten. I dina arbetsuppgifter ingår att ha god kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser inom boendet. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL-bedömningar och att genomföra gruppaktiviteter. Vi lägger stor vikt vid att skapa förtroendefulla relationer med anhöriga vilket innebär information även till denna grupp. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.

Vi söker dig som
är legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
omfattar 75% och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons