Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut

Hyllie Park Äldreboende · Malmö · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i en kristen värderingsstyrd miljö där du varje dag bidrar till att ge vårt äldreboende en meningsfylld vardag?

Då är du välkommen till Hyllie Park Äldreboende AB.

Nu söker vi en arbetsterapeut på deltid (20%) till Hyllie Park Äldreboende här i Hyllie, Malmö. Tjänsten börjar, efter överenskommelse - någon gång första kvartalet 2023.

Hyllie Park ligger vackert beläget i Hyllie, mellan Emporia och kalkbrottet nära kommunikationer och andra bekvämligheter. Boendet består av 34 lägenheter fördelat på tre avdelningar. Varje avdelning består av 11 (12) lägenheter och har ett gemensamt vardagsrum och individuella uteplatser kopplade till lägenheterna.

Om tjänsten

Nu söker vi en arbetsterapeut med inriktning mot boende för äldre.

Är du en lösningsorienterad och entusiastisk arbetsterapeut som värdesätter teamarbete och är intresserad av ett omväxlande och lärorikt arbete en dag i veckan? Då är det dig vi söker!

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som arbetsterapeut har du ett samarbete med framförallt fysioterapeuter, sjuksköterskor - men också biståndshandläggare, chefer och daglig omvårdnadspersonal.

Du utreder, bedömer och genomför arbets-terapeutiska insatser samt ansvarar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel.

Du handleder i olika vårdsituationer samt utbildar omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik och hantering av hjälpmedel.

Som legitimerad yrkesutövare har du även ett ansvar för journalföring av de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.

KVALIFIKATIONER

VI söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som tycker om att arbeta flexibelt och är trygg med att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av hälso-och sjukvårdsarbete.

Du har förstås ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datakunskap.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet därför lägger vi stor vikt på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval, vilket innebär att kandidater kan bli kontaktade innan sista ansökningsdatum har passerat.

För att ansöka, eller om du vill veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta t.f. verksamhetschef Peter Andersen på telefon 072-202 29 20 eller maila: andersen@hylliepark.se

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hyllie Park Äldreboende

Placering

Malmö

Kontaktperson

Hyllie Park Äldreboende AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons