Arbetsterapeut

STIFTELSEN FRYK-CENTER · Torsby

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

FrykCenter bedriver rehabilitering inom neurologi och har mer än 40 års erfarenhet. Vi finns i natursköna Fryksdalen med närhet till skog och vildmark. Verksamheten drivs utan ekonomiska vinstintressen. Vi strävar efter professionalism, att ständigt förbättras, att skapa trygghet samt ett gott bemötande.

Vi arbetar i specialinriktade team med inriktning mot neurologi. De största diagnoserna är stroke, traumatiska hjärnskador, MS, ryggmärgsskador även multitrauma och långvarig smärta. Arbetet innebär att kartlägga, planera och genomföra målinriktade behandlingsåtgärder. Utgångspunkten för bedömning och behandling är personens upplevelser av problem och svårigheter i sin vardag. Patienterna kommer i huvudsak på intensiva träningsperioder.

Vi söker dig som är intresserad av att möta människor i olika situationer och som vill samarbeta i team. Du arbetar också självständigt, utvecklar och driver ditt yrkesområde tillsammans med arbetsterapeut och övriga kollegor.

Vi arbetar i en lärande organisation med ständigt fokus på förbättringar och utveckling.

Du bör vara flexibel, lösningsfokuserad, ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Teamet består av fysioterapeut, sjuksköterska, kurator, rehabassistenter, läkare samt fritidspedagog. Även logoped och psykolog resurser finns vid behov.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN FRYK-CENTER

Placering

Torsby

Kontaktperson

Stiftelsen Fryk-Center

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsterapeut i din ansökan