Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

Arbetsterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

Region Kronoberg · Ljungby · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar, att trivas och göra ett bra jobb. Vi är en arbetsgrupp med bred kompetens och det finns alltid någon att rådfråga. Vår vision är Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet. Våra team är indelade utifrån verksamhetsområden. Vi ser det lika självklart att samarbeta med professioner inom den egna enheten som avdelning och mottagning. Vi behöver nu en arbetsterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby. Kompetensutveckling är viktigt för oss. Vi erbjuder möjlighet till utveckling i din yrkesroll, både i det patientnära arbetet och genom vidareutbildningar. Vi är en organisation i utveckling, hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter
Vi på Lasarettsrehab arbetar både på vårdavdelningar och inom öppenvården. Våra områden är medicin, neurologi samt ortopedi/kirurgi. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer bestå av bedömning av kognitiv förmåga samt adl-förmåga, träning, utprovning av hjälpmedel samt samverkan med kommun och primärvård. Arbetet sker i nära samarbete med teamets övriga professioner. Till detta uppdrag söker vi dig som är intresserad av att jobba på medicinavdelning med inriktning neurologi. Där kommer du att ha en viktig roll för patientens goda vård. Det kommer också att finnas möjlighet att utvecklas inom andra områden.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård men vi välkomnar även ansökan från dig som är nyutexaminerad. Vi söker dig som trivs med att både jobba självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och har förmåga att anpassa dagen efter förutsättningarna.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan! Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Kronoberg

Placering

Ljungby

Kontaktperson

Pernilla Landgren

0372-58 53 91

Dela jobbannonsen

Anmäl annons