Arbetsterapeut till Kvarterskliniken Rehab i Fjällbacka

Kvarterskliniken Rehab Fjällbacka · Tanum

·

Ansök senast 24 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss arbetar tre sjukgymnaster men vi har stora planer på att växa! Vi startade vår rehabmottagning oktober 2018 och har sedan dess hjälpt våra patienter till en bättre hälsa.

Vi är en rehabmottagning godkänd av VGR, vilket innebär att vi arbetar efter de riktlinjer som regionen fastställt. Som arbetsterapeut hos oss får du möjligheten att utveckla ditt eget arbetssätt och din egen mottagning. Du får möjlighet att tillsammans med dina kollegor, utforma en rehabverksamhet som sätter patienten i första hand.


Är du arbetsterapeut och vill ha en ny utmaning?

Vi ser mycket framemot att välkomna en ny kollega till vårt team. Vi önskar att du är självgående och har ett sinne för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du möjlighet att utforma ditt eget arbetssätt och tillsammans med ditt team göra det bästa för våra patienter. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och tycker om att samarbeta. Tjänsten är förlagd till heltid, 40 timmar per vecka men vi är flexibla och kan anpassa oss efter dig och dina behov.


Eftersom vi är en liten organisation har vi nära till beslut och du får chansen att vara med och påverka. Välkommen in med din ansökan, rekrytering sker löpande. Eftersom tjänsten innebär hembesök är B-körkort ett krav.

För att ansöka, maila personligt brev och CV till: rekrytering@kvarterskliniken.se.


Om du vill veta mer, kontakta HR, Hanna Vikman: hanna.vikman@kvarterskliniken.se.

För frågor om tjänsten, kontakta verksamhetschef Theresé Engdahl: therese.engdahl@kvarterskliniken.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvarterskliniken Rehab Fjällbacka

Placering

Tanum

Kontaktperson

Kungsportsläkarna AB

Ansök via mejl