Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut till Krokoms kommun

KROKOMS KOMMUN · Krokom · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du arbetar mot målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig!

En dag som arbetsterapeut

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

Rehabteamet i Krokom arbetar fritt och självständigt i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron.

I din roll som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att skapa delaktighet i vardagen för de personer vi möter. Det innefattar arbetsterapeutisk bedömning och träning, anpassning av hemmiljön, hjälpmedelsförskrivning samt handledning och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Dokumentation sker i journalsystemet Viva.

Arbetstiden är förlagd till vardagar under dagtid.

Din kompetens

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Erfarenhet inom kommunal hälsa och sjukvård är meriterande.

Vi vill att du är öppen, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du har god förmåga att arbeta självständigt och att prioritera samt att arbeta i team. Vi står inför spännande utvecklingsmöjligheter och uppskattar idérikedom och drivkraft i utvecklingsarbete kring vård och rehabilitering.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Övrigt

Vikariat på heltid till och med 2021-08-31. Tillträde 2021-03-15 eller enligt överenskommelse.

Under semesterperioderna sommaren 2021 hoppas vi på Hälsa och sjukvård kunna erbjuda betalt boende och betald förmån utifrån fritidsintresse (ex. hunddagis) till vikarier som arbetar under semesterperioderna på viss tjänstgöringsgrad. Detta erbjudande skulle kunna bli aktuellt att ta del av under en period av vikariatet (med reservation för ändrade budgetförutsättningar).

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons