Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut till Bulltofta Rehab

Malmö Stad Projekt · Malmö · Ansök senast 13 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Bulltofta Rehab! Vår verksamhet är en del av rehabiliteringsenheten i ordinärt boende i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar legitimerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med att förebygga, förbättra och kompensera personer med nedsatta funktions- och eller aktivitetsförmågor.

Låter detta som något för Dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med oss får du ett omväxlande arbete där du möter dina patienter i deras hemmiljö med varierande behov. Du ingår i team tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sätta, genomföra och utvärdera rehabiliterande insatser mot uppsatta mål samt att utföra ADL-bedömningar. I arbetet ingår även utfärdande av intyg för ansökan av bostadsanpassning samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Handledning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget.

Som anställd i Malmö stad erbjuder vi dig möjlighet till delaktighet och samverkan och en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald där Malmö Stads värdegrund: engagemang, respekt och kreativitet är våra ledord. Då vi är måna om arbetsmiljön och medarbetarnas hälsa erbjuder vi friskvårdsersättning och flexibel arbetstid.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Hos oss är det viktigt med ett nära ledarskap och en god arbetsmiljö där du trivs med ditt arbete på arbetsplatsen. Kom och bli en i vårt gäng!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du nyfiken, initiativrik och lösningsorienterad. Du är flexibel och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor på ett professionellt sätt och är lyhörd för den enskildes behov. Ditt arbete kräver att du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt förmågan att prioritera och organisera ditt arbete efter behov. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Har du B-körkort och erfarenhet av rehabilitering i kommunal verksamhet är det meriterande. Det är även meriterande om du kan finska eftersom kommunen är ett finskt förvaltningsområde.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Utdrag ur Belastningsregister

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur.

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa! 

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö Stad Projekt

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons