Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut sökes för omgående uppdrag i Helsingborg HSV

Arbetsterapeut sökes för omgående uppdrag i Helsingborg HSV

Lexicare AB · Lund · Ansök senast 22 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi omgående en Arbetsterapeut för hemsjukvården i Helsingborg !

Vi söker arbetsterapeut med start omgående t.o.m 2022-12-3, med god chans till förlängning enligt önskemål.

Omfattning: 80-100% enligt önskemål

Arbetstid: Dagtid, vardagar 07:00-16:00

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.

KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller sjukgymnast, gärna med minst 1 års erfarenhet som är van vid självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.

Krav:

  1. Krav på körkort
  2. Meriterande med erfarenhet om minst ett (1) år.


ANSÖKAN:

Möjlighet till trivsamt boende och resor finns vid behov!

TILLSAMMANS BYGGER VI EN TRYGGARE OCH SÄKRARE VÅRD

Vi finns här för dig under hela processen och ser till att lösa allt det praktiska för dig. Du får en personlig kontaktperson som tar hand om allt du kan tänkas behöva inför, under och efter uppdraget. Din kontaktperson följer också kontinuerligt upp att du trivs på din arbetsplats och att allt är som det ska.

Att vara konsult är att vara fri. Vi på Lexicare bemannar med omtanke och matchar uppdrag efter dina egna önskemål om var du vill jobba och vilka arbetsuppgifter som intresserar dig. För oss är det är viktigt att du som fysioterapeut får en marknadsmässig lön och vi tillämpar därför individuell lönesättning utifrån dina tidigare erfarenheter och vilken typ av uppdrag det är

OM OSS:

TILLSAMMANS GÖR VI DEN SVENSKA VÅRDEN TRYGGARE OCH SÄKRARE.

Vi på Lexicare bemannar med omtanke hos regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vår vision är att tillsammans skapa en tryggare och säkrare vård. Våra värderingar ligger i kvalitet, trygghet, omtanke och service.

VARFÖR LEXICARE?

Vårt mantra är att du som konsult ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv på ditt hantverk samt minska arbetsbelastningen hos våra vårdgivare. Vi jobbar tillsammans mot att den svenska vårdpersonalen slutar i förtid på grund av faktorer som hög arbetsbelastning och minskad patienttid. Vi på Lexicare finns där som ett tryggt och säkert komplement i den svenska vården samt arbetar tillsammans mot att skapa en mer jämlik vård med ökad patientsäkerhet inom våra 21 regioner och 290 kommuner, både hos offentliga och privata vårdgivare.

Som konsult får du alltid:

  • En fast kontaktperson som finns där för dig före, under och efter uppdraget. Din kontaktperson att allt det administrativa flyter på och följer kontinuerligt upp hur allt fungerar som det ska på din arbetsplats


  • Din kontaktperson hjälper till och ansvarar för dina boende och resor vid behov.


  • Vi på Lexicare tillämpar en hög marknadsmässig ersättning som matchar din kompetens och vilken typ av uppdrag det är.


  • Du är alltid fullt försäkrad på alla dina uppdrag (även till/från uppdragsplatsen) och har även möjlighet till löneväxling för tjänstepension, så du kan känna dig trygg och säker hos oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lexicare AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Lexicare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons