Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut, barn- och ungdomshabiliteringen

Region Värmland · Karlstad

·

Ansök senast 8 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

HABILITERING OCH HJÄLPMEDEL

Habilitering och hjälpmedel är en länsövergripande verksamhet som erbjuder tvärprofessionella och specialiserade insatser och hjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna med långvariga funktionsnedsättningar.

Arbetsterapeut, barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

BARN- OCH UNGDOMSHABILITERINGEN

Vi undrar om du vill vara med oss och utveckla framtidens habilitering nu när en av våra arbetsterapeuter ska gå i pension?

På barn- och ungdomshabiliteringen arbetar vi med barn, ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning, autism i kombination med intellektuell funktionsnedsättning, betydande rörelsenedsättning och förvärvad hjärnskada med långvarigt rehabiliteringsbehov. Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder även insatser för anhöriga och övrigt nätverk.

Tillsammans bidrar vi till en positiv utveckling för barn och ungdomar i form av:

  • Bästa möjliga funktion och aktivitet.
  • Fysiskt och psykiskt välbefinnande.
  • Delaktighet i samhällslivet och jämlika levnadsvillkor.

På barn- och ungdomshabiliteringen utför vi ett arbete som gör skillnad och den ena dagen inte är den andra lik. Vi arbetar i team med olika professioner runt patienten.

Hos oss får du drivna och engagerade kollegor. Vi har ett systematiskt arbetsmiljöarbete och lägger mycket fokus på introduktion och mentorskap till nya medarbetare. Vi bedriver också ett strukturerat utvecklingsarbete med fokus på evidensbaserade gruppinsatser och ett utökat utbud av E-tjänster. Som en hälsofrämjande arbetsplats har vi både gemensamma friskvårdsaktiviteter och friskvårdstimme.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Som arbetsterapeut är du en viktig kompetens i teamet runt patienten och du arbetar med bedömning och behandling av barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Vi samverkar både inom och utanför verksamheten så din samarbetsförmåga är viktig. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra då arbetet som utförs hos oss är väldigt varierande beroende på våra patienter. Lika viktigt är ditt intresse för utvecklingsarbete eftersom vi är inne i en intensiv utveckling, både av vår egen verksamhet och inom kunskapsområdet habilitering.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av habilitering är meriterande. Körkort erfordras, leasingbil finns.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

  • Elin Widmark, arbetsterapeut och facklig företrädare, 0108318502

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2021:043 i din ansökan