Arbetsmiljöingenjör till Vallviks Bruk

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering · Söderhamn

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som brinner för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och som vill vara med och driva utveckling med oss!

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallviks Bruk söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.

Som Arbetsmiljöingenjör arbetar du med organisationens systematiska arbetsmiljöarbete i såväl operativt arbete som strategiska projekt och utvecklingsarbete.
Du är ett stöd till chefer och ledare i arbetsmiljöfrågor och bistår vid utredning av olycksfall och tillbud. Du är också organisationens stöd i avvikelsesystem och koordinerar det systematiska arbetet med tillträdesskydd, brandskydd och säkerhetsskyddsfrågor. I nära samarbete med chefer säkerställer du att skyddsrutiner implementeras och efterföljs.

Du ingår i säkerhetsavdelningen för Vallviks Bruk, har en motsvarande kollega vid Rottneros Bruk och rapporterar till koncernens säkerhetschef.

Din profil

Vi söker dig med arbetsmiljöingenjörsutbildning eller vad bolaget bedömer likvärdigt. Du har några års erfarenhet från liknande arbete. Du har tekniskt kunnande och erfarenhet av att arbeta systematiskt och lösningsfokuserat.

Som person känner du ett stort ansvar för ditt arbete och tar gärna initiativ till utvecklingsarbete. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för verksamhetens behov.

Välkommen att visa intresse för att få vara en del av ett team med stort engagemang och vilja att tillsammans skapa utveckling inom arbetsmiljöområdet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Ylva Ponsiluoma

0733434026