Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsmiljöingenjör – Forsmarks Kraftgrupp

Arbetsmiljöingenjör – Forsmarks Kraftgrupp

Forsmarks Kraftgrupp AB · Östhammar · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en självgående arbetsmiljöingenjör som har ett lyhört och coachande arbetssätt? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?


Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/


Nu söker vi en arbetsmiljöingenjör till enheten Miljö & Arbetsmiljö på Forsmarks Kraftgrupp.


Om jobbet

Du kommer att tillsammans med våra andra arbetsmiljömiljöingenjörer vara ett stöd till Forsmarks organisation i arbetsmiljömiljöfrågor. Tjänsten innebär bland annat att utveckla och underhålla vårt ledningssystem enligt kraven i ISO 45001, samordna externa revisioner, agera internlärare inom arbetsmiljöområdet samt stötta linjeorganisationen med uppfyllande av legala krav inklusive förändringar i lagstiftningen. Rollen omfattar också kontakt med tillsynsmyndighet samt sammanställning av arbetsmiljörapporter, framtagning av underlag och medverka vid ledningens genomgång.


Om dig

Vi ser gärna att du har

• Utbildning som arbetsmiljöingenjör från Yrkes-högskola (YH) eller motsvarande

• Erfarenhet av systematisk arbetsmiljöarbete, AFSar och ledningssystem

• Erfarenhet att ha arbetat med dessa frågor inom industriverksamhet

• Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du självgående, tar ansvar och driver på ett strukturerat sätt ditt arbete framåt. Du arbetar bra tillsammans med andra och med ett lyhört och coachande bemötande agerar du stöd till verksamheten. Du är tydlig och du kan anpassa din kommunikation utefter mottagaren både skriftligt och muntligt. Att se mönster, förstå sammanhang och vara analytisk är något du ser som en styrka hos dig själv. Vidare har du välgrundade värderingar och förmår att tänka begreppsmässigt ur ett etiskt perspektiv.


Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.


På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.


Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.


Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Anna Björnwall tfn 070-380 40 46


Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Isis Larsson tfn 076-136 47 32


Våra fackliga representanter är: Akademikerna – André Hellberg, Ledarna – Christer Gustafsson, SEKO – Ann-Kristin Wiik Pettersson, Unionen – Lars-Göran Persson. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.


Placeringsort: Forsmark


Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020


Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Location: Östhammar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forsmarks Kraftgrupp AB

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons