Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare/produktionschef sökes

Jobzone Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 1 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsledare/Produktionschef sökes till familjärt bolag som är under en expansionsfas.

Är du intresserad av yttre skötsel och underhåll av fastigheter året runt och vill utvecklas inom en härlig, varm och målfokuserad organisation? Just nu söker Jobzone efter en arbetsledare/produktionschef för anställning hos Bergfast AB.

Om tjänsten
Bergfast AB utför yttre skötsel och underhåll av fastigheter året runt samt utför mark- och anläggningsarbeten i hela Storstockholm. Företaget har 37 anställda och vårt kundunderlag är privata och kommunala fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter samt byggbolag.
Bolaget har låg personalomsättning och erbjuder möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Vi erbjuder även företagshälsovård, friskvårdsbidrag och har kollektivavtal.
Bolagets strävan är att ständigt bli bättre och ledord är god gemenskap och sammanhållning. Vår vision är att vara en förebild i branschen. Vi vårdar kulturen i vårt företag som präglas av eget ansvar och goda möjligheter till personlig utveckling. Bergfast ska av företagets anställda uppfattas som ett föredöme när det gäller god arbetsmiljö och trivsel. Vi är kvalitetsmedvetna, har goda värderingar och har alltid kunden i fokus.

Bolaget har låg personalomsättning och erbjuder möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Bolaget ägs av Stockwik Förvaltning AB

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansvar samt kvalitets- och ekonomisk uppföljning av projekt. Du ansvarar för ett antal projekt och rapporterar till Platschefen.

I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som kvalitetsdokumentation, fakturering, kalkylering/anbudsarbete, att leda/delta vid möten samt se till att regler för kvalitet, miljö och arbetsmiljö följs.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbetsledning, relevant utbildning och erfarenhet från yttre skötsel och underhåll av fastigheter. Du är van att leda och engagera medarbetare, arbeta lösningsorienterat, skapa och vårda goda kundrelationer. Du har god ekonomisk insikt och är en bra organisatör. Egenskaper som att ge ett gott intryck, vara arbetsam och vara en god arbetskamrat samt ha god personkännedom är också bra förutsättningar.

Vi förutsätter att du har god datavana och väl bekant med Excel och Word.
Körkort klass B är ett krav.

Villkor och förmåner

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt kollektivavtal, företagshälsovård och friskvårdsbidrag ges.

Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Sverige AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons