Arbetsledare/Kalkylator inom Industriservice till Ambra

StudentConsulting · Skellefteå

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en strukturerad och självgående person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar?

Information om uppdraget:

Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan tjänsten som Arbetsledare/kalkylator hos Ambra vara något för dig!

Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för projektens resultat vad avser kvalitet, ekonomi och tid och ansvara för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Förutom det kommer du även att ha personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar, föregå med gott exempel, genom bl.a. god planering och uppföljning, motivera medarbetarna till samarbete och engagemang och en god gemenskap. Du håller dig uppdaterad gällande branschens utveckling, du leder och utvecklar filialens verksamhet tillsammans med avdelningschefen. Arbetet innefattar konstruktion, kalkylering, försäljning, inköp och projektledning för industriservice och mekverkstad på Ambra. Du erbjuds en spännande roll på ett expansivt och innovativt bolag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom konstruktion eller har tillskansat dig erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av en arbetsledande befattning, helst inom branschen, praktiskt arbete med att leda arbeten och atta leda personalgrupper. Du har självklart breda kunskaper inom kvalitetssäkring, ledning och personalfrågor och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och kontakter kopplade till den lokala marknad som Ambra bearbetar är en fördel och men inte ett absolut krav. Du har god vana av att bedöma och utföra kalkyler.

Sökord: Konstruktion, Kalkylator, Arbetsledare

Sökord: Konstruktion, Kalkylator, Arbetsledare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Skellefteå