Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare

NCC · Örnsköldsvik · Ansök senast 7 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Nu söker vi fler arbetsledare till Västernorrland!

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar inom mark-, väg-, anläggning, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Rollen hos oss
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Meriterande om du har erfarenhet av infrastrukturarbeten med Trafikverket som beställare. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. God datorvana är, likväl som B-körkort, ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Eftersom NCC strävar efter jämlikhet ser vi gärna även kvinnliga sökanden.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och placering i Örnsköldsvik efter överenskommelse. Projekt i övriga delar av Västernorrland kan komma att bli aktuella.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Pålsson, Projektchef, tel: 070-216 54 05.

Urval sker löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 2021-02-07.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NCC

Placering

Örnsköldsvik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons