Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare

Peab Asfalt AB · Västerås · Ansök senast 29 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare hos Peab Asfalt i Västmanland.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen med dennes arbetsuppgifter vilket kan innebära att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för våra beläggningsarbetare. Arbetsuppgifter kommer bland annat vara att säkerställa kompetens och resurser inför ett anläggnings- och beläggningsarbete, ansvara för tillsyn av trafikanordningar samt den dagliga ekonomiska uppföljningen.

Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Västmanland med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa arbetsuppgifter är detta meriterande.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Som person trivs du med att vara den som har håller ihop människor och arbetsuppgifter, du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en förmåga att prioritera.

Det är ett krav att du har B-körkort för att kunna utföra ditt arbete. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29/1 2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Johan Rylander på tel: 073-384 70 64.

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Asfalt AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Johan Rylander, Arbetschef Örebro

0733-84 70 64

Dela jobbannonsen

Anmäl annons