Arbetsledare

Strängbetong Rail AB · Kungsör

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Tjänsten är en rekrytering till - Strängbetong Rail som är ett systerföretag till Strängbetong AB som bildades 2014.

Strängbetong Rail verkar som produktleverantör av prefabricerade betongprodukter för järnväg. I sortimentet ingår bland annat sliprar, fundament och plankorsningar. Strängbetong Rail kan idag erbjuda ett brett sortiment av produkter som förenklar byggnation och upprustning av järnväg, spårväg och tunnelbana. I våran fabrik i Kungsör så tillverkar vi Slipers och är idag 12 st medarbetare.

Vi söker dig som har erfarenhet som Arbetsledare/ Teamledare inom Prefab alt Tillverkningsindustrin.

Ditt ansvar kommer att vara att bistå Produktionschefen vid hens frånvaro samt hålla i morgonmöten och verka för ordning och reda i produktionen.

Du kommer att ansvara för att styra bemanningen samt arbeta med alla förekommande uppgifter i produktions-processen enligt givna ramar.

Dela det gemensamma ansvaret för arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Söka och dela med sig av kunskap och information till kollegor. Du delar med dig av dina erfarenheter av Lean och förbättringsarbete till gruppen.

Fånga upp tillbud/olyckor som sedan rapporteras och följs upp enl rutiner.

Begära reparationsarbeten av ansvariga för underhåll och reparation.

Hantera vissa inköp av förbrukningsvaror. Lagerkontroll och inventering av material. Kontrollmätning av slipersformar. LEAN-arbete.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning samt erfarenhet som Arbetsledare/Teamledare

Datavana. Svenska och Engelska i tal och skrift

Goda kunskaper i Lean och förbättringsarbete

Som person så är du trygg i dig själv och har god kommunikativ förmåga.

Du är drivande och inspirerande och har förmåga att få gruppen att arbeta mot uppsatta mål och stärka gruppdynamiken med dina goda ledaregenskaper.

B-körkort

Traverskort och Truckkort är meriterande

Frågor besvaras av Rekryteringsansvarig: Marita Eriksson 0734403066,

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på
  • Administration
  • Ekonomi
  • Fastighetsskötsel
  • Industri
  • Lager och logistik
  • Mark och anläggning
  • Sälj och marknad
  • Teknik
  • Transport
Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strängbetong Rail AB

Placering

Kungsör