Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare

EUSTAFF SWEDEN AB · Gislaved · Ansök senast 9 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en arbetsledare till en utav våra kunder som befinner sig i Smålandsstenar.

Företaget arbetar med att tillhandahålla medicintekniska produkter där de tillverkar egna engångsinstrument i formsprutad plast.


Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss är du en strukturerad förebild som engagerar, tar beslut, är lyhörd och förmedlar tydliga mål. Som arbetsledare är ditt främsta mål att med ett professionellt förhållningssätt och tillgängliga resurser leverera de produkter som efterfrågas av kund, med rätt kvalitet, till rätt kvantitet och inom utsatt tid genom:

  • Ansvara för att gruppen når överenskomna mål på ett så effektivt och ändamålsenligt sätt som möjligt.
  • Aktivt leda och medverka till dina medarbetares vidareutveckling.
  • Arbeta med laget, alltså även utföra samma arbetsuppgifter som övriga på företaget.

Din profil

Vi söker dig som har god ledarskapsförmåga, tidigare erfarenhet är en stor merit. En god samarbetsförmåga är en egenskap som värderas högt och vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt att du har en god social kompetens. Det är ett krav att du talar flytande engelska och ryska. Svenska är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är lättlärd, prestigelös, serviceminded och tycker om att arbeta strukturerat. Vidare tycker du om att arbeta tillsammans med andra, och att bidra till teamet och dess framgång, ser du som en självklarhet.


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan slutdatum. Alla ansökningar sker via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EUSTAFF SWEDEN AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

EUSTAFF SWEDEN AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons