Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare

Hydro Extrusion Sweden AB · Vetlanda · Ansök senast 10 apr. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför är du viktig

Hydro ser vi till att det omöjliga kan bli möjligt! Med vår kundbas inom automotive strävar vi efter att alltid ligga i framkant för att kunna leverera moderna och hållbara produkter till våra kunder. Som arbetsledare blir du en viktig nyckelspelare i det arbetet! Här får du förmånen att arbeta i en högautomatiserad produktion samt leda ett väl sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot samma mål.

Det här är Hydro

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid via innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro med cirka 2,5 miljarder SEK i omsättning och cirka 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång.

Vår kultur

Våra tre värdeord, Care, Courage och Collaboration återspeglas i allt vi gör och genomsyrar hela vår kultur på Hydro.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska få möjlighet till daglig stimulans och kontinuerlig utveckling. Våra kundprojekt tar ständiga kliv framåt, och du ges möjlighet att vara med i innovationen när vi arbetar fram nya processer och effektiviseringar.

Vi arbetar för en hållbar framtid genom att skapa produkter och lösningar på innovativa och effektiva sätt. Hydro låter miljö och hållbarhetsfrågor vara en naturlig del av vår tillväxt!

Vi jobbar även fokuserat med diversity, inclusion and belonging och därför ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Fokus i din roll

Som arbetsledare på Hydro arbetar du i bred roll och mot högt uppsatta mål avseende kvalitet och leverensprecision, både internt och externt. Grunden i vårt arbete är Lean-baserat och vi strävar efter att bli en ledande förebild inom detta område. En stor del av din vardag kommer därför innebära förbättringsarbeten kopplat till Lean och dess verktyg. Fokus i rollen är att leda och coacha personalen i sitt dagliga arbete samt att verka för ett kontinuerligt HSSE-arbete. Du styr den dagliga verksamheten, planerar, är synlig och följer upp!

Vid kommande ordrar deltar du aktivt redan vid planeringsstadiet för att tidigt få en indikation på de aktiviteter som behöver utföras härnäst. Detta för att vi ska lyckas med en så effektiv produktion som möjligt. Du arbetar också i den dagliga driften för att proaktivt kunna påverka eventuella driftstopp.

Fabriken Komponenter har ett 80-tal medarbetare som du träffar dagligen. Tillsammans med dig är ni tre arbetsledare som delar på personal- och arbetsmiljöansvar.

Om vi får önska

Vi vet inte vem du är –än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:

 • Gymnasieutbildning, meriterande med högskoleutbildning och gärna med teknisk inriktning.
 • Minst 3 år erfarenhet av ledning inom produktion, exempelvis i roller som produktionsledare/arbetsledare alternativt teamledare.
 • God förståelse för produktionsteknik, arbetsmiljö, planering och personalhantering.
 • Kunskap och intresse för Lean.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Är det rätt plats för dig?

Du som är en naturlig ledare och bra på att vinna andras förtroende har goda förutsättningar för att lyckas i rollen som arbetsledare. Du drivs av att bygga ett starkt team och värdesätter ett närvarande ledarskap där din förmåga att kommunicera tydligt blir extra viktig.

I ditt arbetssätt präglas du av entreprenörskap och förstår vikten av att arbeta proaktivt och resultatinriktat. Du är bra på att strukturera ditt arbeta och trivs i en föränderlig miljö med ett högt tempo.

Bra att veta

 • Placering Vetlanda.
 • Tillsvidareanställning.
 • Heltid med normal arbetstid under dagtid, kontakt med kvälls- och helgskift.
 • Du rapporterar till bearbetningschef Komponenter.
 • Ansök senast den 10 april, urval sker löpande.
 • Vid frågor, kontakta Erica Lindau, 0761-63 02 12 eller Anette Beckman, 0725 00 30 23.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hydro Extrusion Sweden AB

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

adding PEOPLE AB

Dela jobbannonsen