Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till våra asfaltverk

Peab Asfalt AB · Klippan · Ansök senast 31 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi söker nu en arbetsledare till våra asfaltverk i Veberöd och Linneryd. I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Som arbetsledare underhåller, planerar, styr och följer du upp den dagliga produktionen tillsammans med personalen på våra asfaltverk. Du är ett bollplank och kontaktperson gentemot både externa och interna kunder. Rollen innebär även ett övergripande ansvar för drift och underhåll av våra anläggningar. Du arbetar nära arbetschefen och verksmaskinisterna för att tillsammans driva verksamheten framåt.

Placeringsort kan diskuteras beroende på bostadsort.

Kravprofil

Du är positiv, driven och ser möjligheter i arbetet. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat, är strukturerad och kan överblicka helheten. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, relevant erfarenhet samt har kunskap om asfalt och asfalttillverkning. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Asfalt AB

Placering

Klippan

Kontaktperson

Reinhold Tilling, arbetschef

0435-296 31

Dela jobbannonsen

Anmäl annons