Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till Umeå Mark & VA

Umeå Mark & VA AB · Umeå · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:
Har du gedigen erfarenhet av mark- eller byggbranschen och dessutom ledaregenskaper? Vill du arbeta i en organisation med högt i tak och korta beslutsvägar? Härligt, då kanske det är dig vi söker!

Umeå mark & VA märker av en hög efterfrågan från kunder och söker därför efter ytterligare en Arbetsledare till Umeå!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en arbetsledare till Umeå Mark & VA. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Umeå Mark & VA.

Hos Umeå Mark & VA kommer du arbeta tätt tillsammans med cirka 35 medarbetare i olika roller och gruppkonstellationer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:
  • Stort förtroende och mandat att självständigt bedriva arbetet
  • Flexibel arbetstid
  • Tjänstebil
  • Generöst friskvårdsbidrag
UMV tror att delaktighet skapar engagemang. Genom korta beslutsvägar och lyhördhet ges deras anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin personliga utveckling på arbetsplatsen samt utvecklingen av företaget. De erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där de tillsammans genom aktivt deltagande utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter
Umeå Mark & VA utför alla typer av markarbeten och söker därför dig med bred kompetens och erfarenhet inom området. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och ställa krav på stort eget ansvar och självständighet. Som arbetsledare planerar du, leder, fördelar resurser och följer upp projekten i samråd med platschefen. I din roll som arbetsledare behöver du ha praktisk kompetens i momenten inom markanläggning för att för att kunna strukturera, leda och fördela arbetet på bästa sätt. Du är dessutom aktiv i projektens tekniska och ekonomiska genomförande.

Vi söker dig som:
Du har god erfarenhet inom markarbete och vi ser gärna att du har haft en ledande roll inom branschen, alternativt inom ett liknande område. Du har B-körkort, god datavana och du kan svenska flytande i såväl i tal som skrift, då arbetet kräver detta. Har du kunskaper i mätning är detta meriterande.

Som arbetsledare kommer du att vara en förebild och representant för företaget, därav läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven och prestigelös som person. Du har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du trivs med ett varierande arbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Rekrytering, Heltid

STAD: Umeå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umeå Mark & VA AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Moa Lindgren

moa.lindgren@pn.se070-2846010

Dela jobbannonsen

Anmäl annons