Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till Rekab

Rekab Entreprenad · Umeå · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för ett arbetslag i produktion och ser till så att arbetet flyter på och att medarbetarna har de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att upprätta rullande tidplaner för egna moment i enlighet med huvudtidplan, upprätta och uppdatera leveranstidplaner, följa upp att planeringen stämmer och korrigera vid avvikelser, samordna arbetsmoment med underentreprenörer och upprätta egenkontroller. Du sköter också viss utsättning samt säkerställer att gällande bygghandling följs och att ritningar uppdateras efter eventuella revideringar. I tjänsten ingår även att göra vissa inköp till projektet och att stämma av att dessa följer projektets ekonomiska budget. Du ingår i ett projektteam och har ett nära samarbete med andra arbetsledare, platschef och arbetschef. Du rapporterar till Platschef för aktuellt projekt.

I denna tjänst ges du möjlighet till ett ansvarsfullt och omväxlande arbete och stora möjligheter till personlig kompetensutveckling i ett stabilt företag med korta beslutsvägar och en stark gemensam tro på att göra skillnad. Hos oss får du möjlighet att jobba i en professionell organisation med kompetenta och drivna kollegor i stora och spännande byggprojekt.

Detta kan vi erbjuda dig:
  • En pågående tillväxtresa
  • Platt organisation med nära till beslut
  • Gedigen erfarenhet inom stora byggproduktioner
  • Välfungerande ledningssystem
  • Företag med stort driv inom organisationen
  • Hög ambitionsnivå för ett hållbart byggande
Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från byggproduktion och vill ta nästa steg i din karriär som ledare, alternativt är en erfaren arbetsledare. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom byggsektorn eller motsvarande erfarenhet.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person har goda ledaregenskaper så som god samarbetsförmåga, duktig på att entusiasmera och få med sig människor att arbeta mot ett gemensamt mål. Du förespråkar ordning och reda, är strukturerad samt får saker och ting gjorda. Vidare är du trygg i dig själv och trivs med att stötta och stödja andra. Du har lätt för att skapa förtroende och är en duktig kommunikatör.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emelie Wijk på tfn: 0733-51 27 28. Ansök med CV och personligt brev senast den 28 augusti, via www.clockworkpeople.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rekab Entreprenad

Placering

Umeå

Kontaktperson

Emelie Wijk

073 351 27 28

Dela jobbannonsen

Anmäl annons