Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till NA-KDs AutoStorelager i Landskrona, Logent

Arbetsledare till NA-KDs AutoStorelager i Landskrona, Logent

NA-KD · Landskrona · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vill du ha möjligheten att arbeta med ledarskap och ständiga förbättringar i en Autostore verksamhet av toppklass? Är du bra på att bygga team och skapa goda resultat? Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, lagerarbete och en passion för att effektivisera!

Logent driftar NA-KDs AutoStore och e-handelslager för Norden och vi behöver nu förstärka logistikteamet och vår inboundavdelning med en erfaren arbetsledare. I ditt arbete som Arbetsledare blir du en av tre arbetsledare som bistår Site Manager med att planera godsflöden, arbeta med ständiga förbättringar, följa upp resultat och leda personalen i det dagliga operativa arbetet. Du blir anställd hos Logent och blir en del av vår framgångsrika organisation inom lagerlogistik. Tjänsten är placerad vid NA-KDs AutoStorelager i Landskrona.

Arbetsuppgifter
  • Coacha teamleaders och övrig personal i det dagliga arbetet
  • Driva igenom förbättringsprojekt
  • Ansvara för KPI: er och daglig uppföljning
  • Ansvara för ordning på lagret
  • Planera personalbehov
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och ett brinnande intresse för logistik och lager. Du är en rutinerad, stabil och analytisk ledare med minst 3 års erfarenhet av arbetsledning där du har arbetat med KPI'er på en daglig basis. En bakgrund från arbetsplatser med snabbt tempo och hög prestation med stort fokus på kontinuerlig utveckling är av stor vikt. Högskoleutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning är meriterande.

Du är utvecklingsinriktad som person och gillar att utmana dig själv och dina närmaste teamleaders i arbetet att effektivisera flöden och nå uppsatta mål för verksamheten. Du är van att arbeta med olika förbättringsprojekt och har en förmåga att se saker ur olika perspektiv, både "här och nu" såväl som att höja blicken för framtida utvecklingar och utmaningar. Du gillar ordning och reda, är van att arbeta i excel och har en god förståelse för WMS-system. Du trivs med att vara i händelsernas centrum vilket innebär att du gärna arbetar i den dagliga operativa driften och ser inga problem med att göra jobbet som dina medarbetare utför.

Som person är du relationsskapande och kommunikativ med förmågan att vara rak och tydlig när det krävs. Har du tidigare arbetat med e-handel och högautomatiserat lager är det meriterande.

Intresserad av tjänsten?

Ansök om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev där du motiverar varför just du passar för rollen som arbetsledare. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NA-KD

Placering

Landskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons