Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till Markbyggarna/ LM Transport

Wikan Personal · Skellefteå · Ansök senast 29 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi växer i Skellefteå och nu behöver vi stärka vårt team ytterligare med en arbetsledare.

Vi är ett sammansvetsat kul gäng, där skratt och effektivitet är en del av vardagen. Att jobba hos oss innebär möjligheter för dig att både utvecklas och bidra. Hos oss är det högt i tak och vi är öppna för nya tankesätt, här växer vi tillsammans!

Om företaget
AB LM-Transport, med ägarna Storskogen, tillhandahåller transporttjänster inom främst transport av färdig betong och ballastmaterial med specialfordon. De erbjuder även ett brett utbud av andra tjänster bestående av åkeriverksamhet, mark och trädgårdsarbeten, vatten och avloppsarbeten, schakt- och grundarbeten, snöröjning samt stensättning och plattläggning.LM Transport &Entreprenad har huvudkontoret i Kristianstad i söder och Skellefteå i norr. Företaget omsätter ca 90 mkr och bedriver omkring 20 markentreprenader årligen.

I Skellefteå finns även företaget AB Markbyggarna som är ett dotterbolag till LM där samarbetet är under samma tak och resurser och erfarenheter används på bästa sätt inom bolagen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare kommer du att vara platschef behjälplig i dennes samtliga arbetsuppgifter. Du svarar upp gentemot platschef för genomförande av identifierade åtgärder för risker och möjligheter samt rapportera status för dessa, gällande arbetsmiljö, miljö och ekonomi. Som arbetsledare ansvarar du för att planera och fördela arbetet i projekten från start till avslut.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har stor erfarenhet av att driva, leda projekt och medarbetare i alla dess faser inom projekten. Vi ser att du har arbetat som arbetsledare eller som yrkesarbetare i större projekt inom anläggning eller mark.

Din drivkraft gör att du är engagerad och resultatinriktad med ett högt kvalitetstänk. Utöver det har du en god samarbetsförmåga till dina medarbetare, beställare, underleverantörer och du tummar aldrig på säkerheten. Genom ditt ordningssinne och effektivitet har du full kontroll på dokumentation av projekten vilket leder till lyckade resultat. Du har ett närvarande ledarskap som speglas av att vara lyhörd, utvecklande och motiverande.

Du har grundläggande kunskaper i officepaketet och goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Skellefteå
Ansök senast: 30/4 2023

I denna rekrytering samarbetar Markbyggarna/LM Transport med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Wilma Nyman, e-post: wilma@wikan.se eller telefon: 0910-77 09 84

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Wilma Nyman

0910-770984

Dela jobbannonsen

Anmäl annons