Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare till lager - kvällsskift

LN Personal AB · Göteborg · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en bakgrund inom terminalarbete eller har du haft en ledande position i logistikbranschen? Vill du fortsätta utvecklas på ett stabilt och välmående företag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en driven och engagerad medarbetare till vår samarbetspartner i Torslanda. På terminalen kommer du att träda in i rollen som arbetsledare på kvällsskiftet tillsammans med en kollega, vilket innebär att ni har ett gemensamt ansvar och att ni samarbetar gällande den dagliga driften och personalen.Terminalens huvudsakliga fokus ligger på hantering av import och export-samlastning så du kommer dagligen även att ansvara för lastning och lossning av containers med inkommande och utgående gods med hjälp av truck.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Torslanda
Omfattning: Heltid, söndag-torsdag 14:00-23:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning på sikt

Din profil
Krav:
  • B-Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Truckvana
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Erfarenhet från en arbetsledande roll

För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare krävs det att du tidigare har arbetat i en liknande roll. Som person ser vi att du har ett tydligt ledarskap, förmågan att hantera ett arbete där man ständigt ställs inför utmaningar samt att du har ett noggrant arbetssätt. Alla dina blivande kollegor är drivna, motiverade och engagerade, så det är viktigt att även du besitter dessa egenskaper för att passa in i teamet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LN Personal AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons