Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare sökes till RA Bygg i Skövde

Rune Adielsson Byggnads AB · Skövde · Ansök senast 27 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som startades av Rune Adielsson 1992. RA Bygg är det breda byggföretaget med fullservice som håller ihop alla detaljer och ordnar helheten i varje byggprojekt, litet som stort. Bolaget omsätter idag ca 650 miljoner kronor och har 130 anställda och finns i Mölndal, Kungälv, Skövde och Trollhättan. Genom engagemang och yrkesskicklighet ska vi vara kundens naturliga val och därmed skapa tillväxt och god lönsamhet.

RA Bygg är idag i en tillväxtfas och söker nu en arbetsledare till en nystartad avdelning i Skövde.


Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på RA Bygg ansvarar du för byggserviceavdelningen i Skövde. Du får ansvar för att leda ditt arbetslag om 2-5 snickare i den dagliga verksamheten mot uppsatta mål, både tidsmässiga och ekonomiska. I rollen har du stora kontaktytor med kunder, projektledare m.fl. Du arbetar med inköp samt att hitta och räkna på nya uppdrag.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du har gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning teknisk/bygg eller motsvarande.

Du har arbetat som arbetsledare med större projekt i 3-4 år och har god erfarenhet och kunskap från byggservice, administration och inköp. Vi ser också gärna att du har goda byggkunskaper inom framförallt husbyggnation. Har du även erfarenhet av projektledning inom byggservice och ekonomiskt ansvar är det meriterande.

Som person är du driven, prestigelös och trivs med att ha många bollar i luften. Då tjänsten innebär stora kontaktytor ser vi också att du är social och utåtriktad och har lätt för att kommunicera.

Du har en god datavana, framförallt inom Officepaketet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rune Adielsson Byggnads AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons