Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare, Projektledare

RK Relining Sverige AB · Lidköping

·

Ansök senast 31 maj (22 dagar kvar)

Ansök via mejl

RK Relining/Rørfornying söker arbetsledare med ambition att utvecklas till projektledare

Om tjänsten

Som arbetsledare med ambition att utvecklas till projektledare har du en central roll där du ansvarar för ”dina” tilldelade projekt.

Du ansvar för logistik och planering i de projekt som tilldelas dig.

Du sköter den dagliga planeringen samt leder och fördelar arbete i ”dina” projekt

Du driver ”dina” projekt framåt enligt tidsplan, ekonomiska ramar samt enligt krav på kvalité, miljö och arbetsmiljö

Du har mycket och nära kontakt med anställda samt kunder och leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta därav behärskar svenska språket obehindrat både muntligt och skriftligt samt gör dig förstådd på engelska.

Du har B-körkort vilket är ett krav (CE-kort är meriterande)

Vi utför projekt över hela Sverige och Norge och har kontor i Lidköping och Oslo vilket är de ställen vi utgår ifrån.

I första hand gäller denna tjänst med utgångspunkt Oslo

Vem trivs hos RK

Du är drivande, initiativrik och engagerad i det du gör och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare inom området relining alternativt inom bygg eller VVS

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang.

RK ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka i och vi skall ligga i framkant av utvecklingen, inte bara följa den. RK ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs och våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.

Om RK

RK Relining är ett installationsföretag som utför relining (renovering) av rör och ventilationssystem i fastigheter. Vi har lång branscherfarenhet. Vi använder oss av väl beprövade tekniker och material som finns representerade på våra aktiva marknader. Vi är intresserade av vår bransch och känner tillfredsställelse i väl utförda projekt. Vi drivs av en nyfikenhet av att göra det omöjliga möjligt. För att nå dit behöver vi enastående människor som kan utföra enastående lagarbete.

Våra medarbetare är företagets främsta resurser, av den anledningen är det viktigt att ha roligt och trivas på sin arbetsplats, tillsammans skapar vi företaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RK Relining Sverige AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

RK Relining Sverige AB

Ansök via mejl