Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare mekaniskt underhåll

Söderenergi AB · Södertälje · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söderenergi är en av Sveriges största fjärrvärmeproducenter.
Vi använder återvunna och förnybara bränslen. Vi omvandlar utsorterat avfall till energi i form av värme och el med goda miljöprestanda. Det är ett smart resursutnyttjande, en miljötjänst av rang.
Vi förser ca 300 000 personer, kontor och industrier i södra Storstockholm med fjärrvärme. Vår produktion av el motsvarar förbrukningen av hushållsel i 100 000 bostäder.
För mer information om Söderenergi: www.soderenergi.se

DIN FRAMTIDA ROLL:

Söderenergi söker nu en engagerad Arbetsledare för Mekanisk Underhåll med erfarenhet av tung industri. Här får du stora möjligheter att arbeta på ett att Sveriges största fjärrvärmeverk där vi kan erbjuda dig en utvecklande roll med tekniska utmaningar i ett engagerat och kunnigt team.
Söderenergi har en stark miljöprofil och satsar på den teknik- och bränsle som möter framtidens krav!

I rollen som Arbetsledare för Mekaniskt Underhåll kommer du bland annat att:
  • Vara ansvarig för att samordna det mekaniska underhållet på Söderenergis samtliga anläggningar.
  • Leda, planera och prioritera det dagliga avhälpande och förebyggande underhållet.
  • Hålla hög drifttillgänglighet på anläggningen
  • Ha budgetansvar och viss ekonomisk rapportering
  • Ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer samt ansvara för att ingå avtal rörande inköp av både material och tjänster vid avhjälpande underhåll.
  • Ha personalansvar för gruppen på runt 8 personer
Din profil:

Du har minst gymnasieutbildning inom industri, verkstad eller motsvarande.
Vi tror att du har flerårig erfarenhet från värmeproduktion, processindustri eller annan tung industri. Du ska också ha praktisk erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete, både avhjälpande och förebyggande, samt att du har en god generell mekanisk förståelse.
Arbetet kräver god kunskap i metoder för att underhålla tung industri. Det är viktigt att du har ett gediget intresse för mekanik samt att du har en analytisk förmåga för att kunna vara med och utveckla underhållsarbetet vidare i framtiden. Du ska ha arbetat i underhållssystem som SAP, Maximo och liknande.
Du ska ha ledarskapserfarenhet och kunna engagera gruppen mot gemensamma mål.
Som person är du social och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska ha ett driv och vara engagerad. Du är tydlig i din kommunikation och vilja bidra till en god laganda.

Vi erbjuder dig:

Söderenergi har en mycket stark miljöprofil och satsar på den teknik- och bränsle som möter framtidens krav. Söderenergi ägs av tre kommuner och innehar ett av Sveriges största fjärrvärmeverk. Det råder en familjär stämning på arbetsplatsen och man satsar mycket på bolagets- och personalens utveckling.

Om du tror att du passar in i rollen ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort.

Söderenergi samarbetar med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@talentor.com, 073-994 88 41

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Söderenergi AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Kristina Peltola

073-994 88 41

Dela jobbannonsen

Anmäl annons