Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare, betong

Scandinavian Internet Group AB · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du arbetsledare av betongarbeten idag? Vill du arbeta på ett kvalitetsinriktat företag där långsiktighet och ödmjukhet är några av hörnstenarna? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som arbetsledare kommer du ha en betydelsefull och central roll där du leder det dagliga arbetet på något av Storstadens projekt. Du kommer att, förutom traditionell styrning och kontroll, även ha ansvar för planering av inköp, genomföra skyddsronder, följa dagsrutiner samt vara delaktig i att göra Storstadens bättre. 

Dina arbetsuppgifter innefattar även att löpande delta i interna produktionsmöten där du tillsammans med dina kollegor samverkar för att fördela resurser, ge och få stöttning samt hålla sig uppdaterad om hur det går i våra övriga projekt.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet inom betongbranschen
  • Relevant erfarenhet som arbetsledare inom ROT-projekt
  • Förståelse och vetskap för ekonomi- och budgetuppföljning
  • Intresse för större entreprenader
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har betongkompetens klass 2 och/eller klass 1
  • Meriterande om du tidigare har en bakgrund som yrkesarbetare inom betong.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lojal, ödmjuk och drivs av att utföra projekt med hög kvalitet. Din förmåga att representera företaget genom god kommunikation, väl genomtänkt planering och ansvarstagande värderas högt. 

Vi erbjuder dig:

  • En engagerande och positiv arbetsplats
  • Engagerade och kompetenta kollegor

I denna rekrytering samarbetar Storstadens Entreprenad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se alt. av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Storstadens Entreprenad är certifierat i enlighet med BKMA och agerar som totalentreprenör inom bygg- och betongrelaterade ROT-projekt såsom garage- och innegårdsrenoveringar samt grundläggningsarbeten. Kunderna består framför allt av fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Storstaden levererar tjänster med hög kvalitet på ett personligt, engagerat och ödmjukt sätt. Bolaget grundades 2010 och är idag totalt 37 medarbetare med en omsättning om ca 110 miljoner SEK.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scandinavian Internet Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jobway AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons