ARBETSLEDARE BETONG HANSSON & SÖNER ENTREPRENAD AB

HANSSON & SÖNER ENTREPRENAD AKTIEBOLAG · Tjörn

·

Ansök senast 23 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företaget Hansson & Söner Entreprenad AB är ett västkustbaserat bygg- och anläggningsföretag som arbetar med mindre och medelstora projekt på total- och utförandeentreprenader. Vi är ett familjeägt företag med ca 100 anställda som är ISO-certifierat och omsätter 2019/2020 ca 500 mkr.

Vi drivs av vår vision och affärsidé: ”Vi skall med en bred kompetens, hög förståelse för kundernas behov och stor andel egna resurser genomföra hus- och markbyggnadsprojekt inom regionen. Våra kunder ska vara nöjda och återkommande, i huvudsak inom näringsliv och förvaltning.


Vi söker: #jobbjustnu


  • Arbetsledare Betongarbeten
  • Här ser vi sökande med relevant bakgrund och utbildning samt gedigen erfarenhet som platschef. Du behärskar entreprenadjuridik i förhållande till Din roll, är tekniskt kunnig och har en god förmåga att planera och driva projekt mot uppsatta mål i ett team med övriga medarbetare, kunder, underentreprenörer och andra. Körkort med minst behörighet B krävs.


  • Vi söker även Platschef Betongarbeten vg se separat annons.


Gemensamt för tjänsterna är de personliga egenskaperna: Du trivs med att bygga och att göra det i god arbetsmiljö, med yrkeskunnighet, god planering och kontroll. Du är prestigelös och kan växla mellan olika arbetsuppgifter och uppdrag.

Vi tror att du är drivande, resultatinriktad men också en lagspelare som därför känner sig hemma i vår entreprenörsanda!


Välkommen med din ansökan:

Vid frågor kontakta Pär Ola Måneskiöld, VD, mail p-o.maneskiold(a)hansson-soner.se, eller ring 0304-678692

Skicka din ansökan och CV senast 2020-12-23 men gärna tidigare till info(a)hansson-soner.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HANSSON & SÖNER ENTREPRENAD AKTIEBOLAG

Placering

Tjörn

Kontaktperson

Hansson & Söner Entreprenad AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsledare Betong i din ansökan