Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledande kyrkvaktmästare 100%

Vinslövs församling · Hässleholm · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I Vinslövs församling, som ligger i Hässleholms kommun, finns cirka 4 500 kyrkotillhöriga, varav flertalet bor i huvudorten. Kyrkor finns i Vinslöv, Nävlinge, Sörby och Gumlösa. I församlingen finns sex kyrkogårdar, varav två ligger i Vinslöv.

Pastorsexpedition finns i Vinslöv. Församlingen har under 2020 byggt nya lokaler i anslutning till prästgården och renoverat prästgården till verksamhetslokaler och arbetsrum för personalen. Arbetslaget består av 18 personer med olika uppgifter och kompetenser som kompletterar varandra.

ARBETSUPPGIFTER

Till Vinslövs församling söker vi en arbetsledande kyrkvaktmästare med ett övergripande ansvar för våra fastigheter och kyrkogårdar.

I tjänsten ingår arbetsledaransvar för 4 kyrkvaktmästare, 2 säsongsanställda kyrkogårdsarbetare och sommarjobbare på våra kyrkogårdar.

Som arbetsledare för vaktmästeriet leder du och planerar självständigt gruppens arbete. Du är delaktig i det dagliga arbetet och i tjänsten ingår skötsel och underhåll av kyrkor, övriga fastigheter och grönytor.

Administrativa uppgifter ingår i samband med uppdatering och uppföljning av Vård- och underhållsplaner, ansökningar till Länsstyrelsen och ansökningar till Kyrklig antikvarisk ersättning (KAE) och lokalförsörjningsplan.

Ansvar för gravkartor, implementering av FAS kyrkogård fullt ut. Hantering av frågeställningar kring skötselavtal och övriga gravfrågor, samt att delta vid kyrkogårdsutskottets och fastighetsutskottets möten.

I tjänsten ingår att tjänstgöra i kyrkorna vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Då samarbetar du med våra präster, musiker och ideella medarbetare. Detta är en verksamhet som ger stöd och service även till besökare och medlemmar och du blir ett av kyrkans ansikten utåt. Du är direkt underställd kyrkoherden.


KVALIFIKATIONER

- Utbildning som är relevant för tjänsten.

- Erfarenhet av arbetsledning

- Kunskap inom trädgårdsskötsel eller dylikt.

- Kunskap i fastighetsfrågor.

- Datavana, gärna erfarenhet från FAS kyrkogård

- Förmåga till god kontakt med människor

- Gärna erfarenhet som kyrkvaktmästare

- Körkort B fordras


Vi ser det positivt om du har vana att hantera en maskinpark som används vid kyrkogårdsskötsel, samt erfarenhet av service och underhåll av denna. Det är även meriterande om du har något/några av följande:

· Grönt kort eller annat kunskapsbevis i beskärning

· Erfarenhet av gravstensäkring


EGENSKAPER HOS DIG

Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är initiativtagande, självgående och social. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.


OM TJÄNSTEN

100% tillsvidareanställning. Provanställning på 6 månader kan bli aktuellt.

Lön efter överenskommelse, kollektivavtal är Svenska kyrkans avtal 17.

Tillträde 2021-01-18 eller enligt överenskommelse.


ANSÖK OCH LÖNEANSPRÅK

Ansökan senast 2020-11-19.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev tillsammans med löneanspråk via mejl till vinslovs.forsamling@svenskakyrkan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vinslövs församling

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Vinslövs församling

Dela jobbannonsen

Anmäl annons