Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetschef/Projektchef - Metrolit Service AB, Solna Strand

Arbetschef/Projektchef - Metrolit Service AB, Solna Strand

Metrolit Service AB · Solna · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med öppna och innovativa lösningar ligger Metrolit i framkant och genomför både total- och utförandeentreprenader tillsammans med välkända kunder och aktörer inom fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen. Metrolit värdesätter kreativitet och eget tänkande hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd, engagerad och stark värdegrund drivs företaget ständigt framåt.

PROJEKTCHEF - METROLIT SERVICE AB, SOLNA STRAND

Metrolit Service AB är en egen organisation i Metrolits koncern. I takt med företagets starka tillväxtresa rekryterar de nu ännu en Projektchef för att stärka upp teamet ytterligare. Här får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens samhälle och du blir en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Projektchef på Metrolit har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du har resultat- och budgetansvar för affären och är involverad i hela processen - från anbudsarbete till färdigställande av projekt. Platschefer och yrkesarbetare ligger under ditt ansvar och du har ett nära samarbete med kollegor internt i ditt team, med KMA- och kalkylavdelning, samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i dina projekt. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Metrolit Service AB.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven entreprenör och en uttalad lagspelare. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt.

Du har väl utvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Du är kreativ, systematisk och arbetar för att skapa en härlig arbetsmiljö. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare samt medarbetare. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.

Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.

Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Projektchef har du tjänstebil, del i bonusprogram, friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor.

Tjänsten utgår från Solna Strand med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till restauranger, träning och butiker. Metrolit sitter i fina och ljusa lokaler med en inspirerande arbetsmiljö.

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Metrolit Service AB

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons