Arbetschef hos Pålab - Ny intressant position i Stockholm

Prizma Consulting · Stockholm

·

Ansök senast 15 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Pålab växer och vill utöka med nästa skickliga och målmedvetna medarbetare i en spännande position som arbetschef i Stockholmsområdet. Du är en person med flerårig erfarenhet som vill ta nästa steg i karriären inom byggbranschen. Är du en drivande person som gillar att bygga relationer? Tycker om att ta sig an stora som små projekt? Känner du dig träffad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är nyfikna på dig

Du är driven, -engagerad, och social person med flerårig erfarenhet inom grundläggning och eller anläggningsbranschen. Du är van att ha personalansvar, jobba med budget och uppsatta mål. Du är självgående och initiativtagare som både bryr sig om att skapa relationer med kund såväl medarbetare. Du drivs av att jobba med stora som små projekt och kunna tänka utanför boxen!

I den här rollen jobbar du mycket med externa som interna kontakter, det är därför av yttersta vikt att du är bekväm att lyfta luren som att träffa kund fysiskt, oavsett om det är nya relationer eller redan etablerade. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i denna nya position.

För att lyckas

Så bör du ha utöver dina personliga egenskaper en teknisk utbildning gärna på högskolenivå med några års erfarenhet i branschen. Vi ser gärna att duär utbildad ingenjör eller har annan likvärdig teknisk utbildning
  • har arbetslivserfarenhet av projektledning och ledarerfarenhet
  • God datorvana i Microsofts Officepaket (eller liknande)
  • har B-körkort då det förekommer mycket resande i tjänsten
  • Talar flytande svenska i både skrift och tal samt Engelska


Övrigt

Tjänsten
är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är
Stockholm. Pålab erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att vara med på en spännande resa framåt samt både utmanas och utvecklas på personlig nivå.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Pålab med Prizma Consulting, du kommer att bli anställd direkt hos Pålab.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Är du intresserad utav tjänsten ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast med CV och personligt brev på ledigtjobb@prizmaconsulting.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prizma Consulting

Placering

Stockholm